Denna ljuva hunger

Vill bara vara i den här sinnesstämningen för evigt för evigt. Sån härlig småhunger gör sig påmind och minskar lusten att äta ännu mer. Hetsar gör jag oftast när jag är måttligt till helt mätt, när jag är hungrig har jag ingen lust att äta.

Frukost kl 10 - en kopp kaffe
Lunch kl 13 - en kopp kaffe
Mellanmål kl 16 - en kopp te

Vid 18 får det allt bli någon slags form av middag. Svampbuljong med lite squash och lök kanske.

Hoppas hoppas hetsen håller sig undan ikväll. Hade jag haft en kamera tillgänglig skulle jag tagit kort på allt jag äter. Tvinga mig att arrangera det fint och ta extra tid att förbereda. Jag vill ju bara dela med mig av fina bilder på mat. Och hur vackert är det med en bunt slafsiga ostmackor egentligen? Kan bli en bra sporre också, att reflektera över vad man faktiskt stoppar i sig. Dessutom brukar de där hetsattackerna gå över snabbt. Om man inte hinner börja äta dvs. Då tar de aldrig slut. Då ligger man som det fläskiga berg man är och trycker i sig trots att magen skriker NEJ!

Kanske borde man ta och ta och fixa något mataktigt. Och slänga. Men jag avskyr att slänga mat. Och jag avskyr att ljuga för mina föräldrar. Om de frågar när de kommer hem om/vad jag ätit känns det ju bättre att säga att "Jag lagade det här". Så slipper man tekniskt sett att ljuga, för man har ju lagat maten trots att man inte ätit den.
Men hatar att slösa. Men de påpekar att "min" mat blir gammal. Har knappt lagat mat under hela sommaren, har ju hetsat bröd istället (...).
Bara ett par veckor kvar av sommaren, sen bär det av hemåt. Längtar. Till ens egna kylskåp, där ingen onödig mat kommer in, där ingen onödig mat slängs. Ett rent samvete. Slippa förklara sig. Jag vill hem nu...

Kommentarer
Postat av: Anonym

Gör det idiotiska testet!

Känner igen det du beskriver.

Har varit igenom det två gånger...rakt igenom...totalt 18 månader av mitt liv...ALDRIG mer för min del.

Styrkekram->Dig!

2008-08-12 @ 01:06:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0